Web Analytics Made Easy - Statcounter

روز گذشته گزارشی در الف به نقل از روزنامه خراسان منتشر گردید که در آن  به فرجام شرکتهای دولتی واگذار شده از جمله «کالسیمین » پرداخته بود . 

آنچه در پی می‌آید پاسخ  و توضیحات مدیر عامل این شرکت درباره آخرین وضعیت کالسیمین است . 

با سلام 

در پاسخ به گزارش چاپ شده به شماره 3990618074 مورخ 18/6/99 با عنوان "فرجام ۱۵ سال خصوصی سازی یا «مش قربونعلی» سازی" بدینوسیله توضیحات به شرح ذیل را جهت درج در سایت مربوط به آن وبگاه و روشن شدن اذهان عمومی ارسال می دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

1-شرکت کالسیمین بعنوان بزرگترین تولیدکننده شمش روی به ظرفیت اسمی سالیانه 34.500 تن یک شرکت سهامی عام و دارای جایگاه سوم در رتبه سهامداری در بین شرکت های بورسی کشور می باشد. که در زمان واگذاری روزانه 34 تن شمش روی تولید می نمود. ولی پس از واگذاری با همت و پشتکار تمامی همکاران،مدیران و کارگران زحمتکش، شرکت کالسیمین روزانه 104 تن شمش روی تولید می نماید.

2-همانطور که اشاره شد شرکت کالسیمین یک شرکت سهامی و بورسی است که صورتهای مالی، گزارش عملکرد، تولید و خرید و فروش ماهیانه و صادرات آن برروی سایت کدال بورس انتشار یافته و برای عموم سهامداران قابل رویت می باشد حال اگر مشکلی در بهره وری و موجودیت شرکت پیش بیاید می بایست شرکت به سهامداران پاسخگو باشد که به خاطر این موضوع و اهمیت بالای آن خیلی از کمبودها، بی نظمی ها و مشکلات را بررسی و با برنامه ریزی دقیق توانسته ایم با ریتم مناسبی به تولید ادامه دهیم و استحصال سود سالیانه و تقسیم سود به سهامداران عزیز در مجامع سالهای پس از واگذاری خود مؤید این امر می باشد.

3- در زمان واگذاری شرکت کالسیمین دارای 1200 نفر پرسنل بوده است که هم اکنون پس از گذشت 3 سال از واگذاری در این مدت تنها تعداد 14 نفر از پرسنل شرکت آنهم به دلیل عدم رضایت سرپرستان و مدیران واحدها و مشکلاتی از قبیل بی نظمی، عدم رعایت دستورالعمل های صادره-عدم رعایت موارد و موازین و شئونات اخلاقی در محل کار و........ قرارداد نامبردگان تمدید نشده است که با پرداخت کلیه حق و حقوق به نامبردگان تسویه حساب انجام گرفته است. لذا عنوان این مطلب که 300 نفر از کارگران مجموعه به بهانه تعدیل نیرو اخراج شده اند از اساس کذب محض و خلاف واقعیت می باشد. این در حالی است که طی این مدت و در سال 98 تعداد 16 نفر و در سال 99 تعداد 37 نفر نسبت به جذب نیرو و جایگزینی بازنشستگان و تعداد 14 نفر عدم تمدید قرارداد اقدام نموده ایم.

4-شرکت کالسیمین و شرکت های زیر مجموعه (تولید روی بندرعباس، ذوب و احیاء روی قشم،اسیدسازان زنجان، کاتالیست پارسیان، اندیشه محوران) پس از واگذاری مورد تحریم مستقیم آمریکا و وزارت خزانه داری آن قرار گرفته که علیرغم تحریم های ظالمانه و مستقیم رئیس جمهور آمریکا توانسته ایم نسبت به تولید و صادرات شمش اقدام و ضمن بازگشت ارز تمامی تعهدات ارزی خود و شرکت های زیر مجموعه را در بانک مرکزی و بازچرخانی آن به انجام رسانیم که این نشان از تعهد، تخصص و مسئولیت پذیری تیم مدیریتی جدید است که بدون کمترین سستی و سرخوردگی به تولید ادامه می دهـند و تسـلیم مـشکلات ناشی از کمبود خاک، مواد اولیه و تحریم های ظالمانه نمی شوند.

5-علی رغم کمبود خاک بعنوان ماده اولیه و عدم تخصیص سهمیه ها از سوی تهیه و تولید مواد معدنی از معدن انگوران و گذشت 6 ماه از سال آنهم در سالی که به فرموده مقام معظم رهبری سال جهش تولید نام گرفته است . برخود تکلیف داشتیم تا با اجرای طرح های توسعه ای و زیربنایی جدید شامل پروژه SO- افزایش ظرفیت واحد BZS با محتوی فلزی 75 تن در روز، ایجاد واحد بازیافت کارخانه روی با ظرفیت 18 تن در روز ، احداث مخزن اسید 3.000 تنی، نصب فیلترپرس های جدید، اجرای سد حفاظتی و باطله برای اولین بار در کشور و ده ها پروژه بهبود کیفیت دیگر علاوه بر ظرفیت اسمی کارخانه با ایجاد ارزش افزوده در واحد SO قابلیت تولید سالیانه 23.800 تن شمش روی از محل کنسانتره اکسیده، 16.000 تن شمش روی از محل کنسانتره روی سولفوره و 1175 تن شمش سرب از محل کنسانتره سرب را فراهم نمائیم که تمامی پروژه ها راه اندازی و مشغول به فعالیت می باشد. خاطرنشان می نماید در این شرایط تحریمی، شرکت کالسیمین نمونه ای بارز از ایجاد و حفظ اشتغال، اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل و در نهایت جهش تولید در صنعت سرب و روی می باشد.

 

 

فرشاد صبری


مدیر عامل 

 

 

 

 

 

 

منبع: الف

کلیدواژه: شرکت کالسیمین تن شمش روی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۳۷۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت انبه سبز از باغ‌های میناب

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خلیج فارس؛ مدیر جهادکشاورزی شهرستان میناب پیش بینی کرد بیش از ۱۵ هزار تن انبه از باغ‌های شهرستان میناب برداشت شود که به علت تغیرات آب و هوایی ۱۰ درصد کمتر از پارسال است.

ناصر نورزاده گفت: ۳۰ درصد محصول انبه هرمزگان از اوایل اردیبهشت به صورت سبز (کال) برداشت می‌شود که بخشی از آن در بازار استان بفروش می‌رسد و بخش دیگر هم به کارخانه‌های تولید ترشی و شوریجات شهرستان میناب ارسال می‌شود.

بیشتر بخوانید: برداشت لیموترش نوبرانه از باغ‌های توکهور و هشتبندی

وی افزود: برداشت انبه رسیده و تازه خوری آن از نیمه دوم خردادماه آغاز می‌شود و تا پایان شهریور ادامه دارد.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان میناب گفت: انبه میناب دو نوع محلی و خارجی است که ارقام محلی شامل آلمهتری، خیاری، کلانفر، کلک سرخ و هلیلی و خارجی شامل سندری و لانگرا است.

نورزاده گفت: روستا‌های شهوار، تمبانو، دهوسطی، فخرآباد، گلشوار و بازیاری از نقاط مهم تولید انبه در میناب هستند.

شهرستان میناب مقام نخست تولید و سطح زیر کشت انبه استان را به خود اختصاص داده است.

دیگر خبرها

  • ۱۰ هزار عامل اجرایی برگزاری انتخابات دور دوم را عهده‌دار هستند
  • هدف‌گذاری تبدیل ۱۶۰۰ کیلومتر سیم به کابل خودنگهدار
  • مدیر عامل کافه بازار: بازار طی ۲ ماه ۲۰۰ میلیون تومان باگ بانتی پرداخته است
  • هوش مصنوعی در پست‌های پایین جایگزین انسان‌ها می‌شود
  • برداشت انبه سبز از باغ‌های میناب
  • پژوهشگران مشهدی موفق به تولید ماده اولیه داروها شدند
  • ایران موفق به تولید زیردریایی هدایت پذیر از راه دور شد
  • اتهام مدیران «مأمن سیاسی» و «نگرش امروز» نشر اکاذیب بود
  • ساخت ادامه سریال‌های موفق در دستور کار است
  • هوش مصنوعی در دستان iOS 18!