Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساتین»
2024-05-08@21:22:33 GMT

میزان فروش و عملکرد شرکت کالسیمین (فاسمین) در سال ۹۷

تاریخ انتشار: ۷ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۲۳۱۸۲۷

میزان فروش و عملکرد شرکت کالسیمین (فاسمین) در سال ۹۷

شرکت کالسیمین نشان می‌دهد مقدار فروش شمش روی این شرکت در ماه گذشته ۱۳۰ میلیارد تومان بوده است که سبب شده  آخرین ماه سال برای “فاسمین” متفاوت رقم بخورد ومجموع فروش ۱۲ ماهه به ۵۴۰ میلیارد تومان برسد.

در اسفندماه از لحاظ وزنی ۴۳۰۰ تن شمش روی فروخته شده که ۶۰ تن آن مربوط به عرضه در بورس کالا با نرخ ۲۸ هزارتومان بوده است؛ میانگین نرخ فروش شمش روی ۲۳ هزارتومان بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به این ترتیب از ابتدای سال گذشته تا پایان آن ۳۲ هزارتن شمش روی تولیدشده که ۲۰ هزارتن آن فروخته شده است و مابقی به موجودی سال آینده منتقل خواهد شد.

حاشیه سود ناخالص فروش شمش روی در نه ماه سال ۹۷ برای “فاسمین” ۳۲ درصد بوده است.

***

شرکت‌های فعال در زمینه روی سال ۹۷ را تحت تاثیر قیمت‌های جهانی روی با روند خوب و مطلوبی آغاز کردند اما رفته‌رفته متاثر از وضعیت کاهشی که در قیمت‌های جهانی پیش آمد وضعیت تغییر کرد. کاهش در قیمت‌ها همراه با سیاست‌گذاری‌های غلط داخلی که اتفاق افتاد شرایط را برای فعالان این صنعت دشوار نمود. در پاییز محدود شدن صادرات و کاهش فروش‌‎های داخلی وضعیت فعالیت روی‌سازان را به بدترین زمان خود رساند.

در گزارش نه ماهه “فاسمین” شاهد کسب درآمد ۲۷۴ میلیارد تومانی بودیم که این رقم نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۵ درصد کاهش را نشان می‌داد. سود خالص با افزایش اندک ۷ درصدی نسبت به ۹ ماهه سال گذشته به ۱۵۷ میلیارد تومان رسید و به ازای هر سهم سود ۷۸ تومانی رقم خورد.

صادرات مقداری فاسمین در ۹ ماه کاهش ۶۸ درصدی نسبت به مدت مشابه در سال گذشته را نشان می‌دهد، بخشی از کاهش صادرات به دلیل اعمال تحریم‌هایی بود که علیه ایران تحمیل شد. با این وجود درآذرماه و دی “فاسمین” توانسته است در روند صعودی قرار گیرد و شاهد بهبود عملکرد در این سهم بودیم. در ابتدای فصل زمستان محدودیت‌های وزارت صنعت برای صادرات این محصول برداشته شد و گزارش دی ماه به خوبی گویای این مسئله است.

با وجود وضعیت نسبتا مطلوب فروش “فاسمین” در دی وضعیت تولید شرکت چندان مساعد نبوده است و در مقایسه با تولید ماه‌های گذشته شاهد ضعف در بخش تولید هستیم. متوسط تولید ماهانه شرکت کالسیمین در ۹ ماه ابتدایی سال مالی جاری در حدود ۲۸۵۰ تن شمش روی بوده و عملکرد دی افتی ۴۳ درصدی را به نمایش می‌گذارد.

با گزارش دیماه می‌توان پیش بینی نمود در دو ماه پایانی سال وضعیت فروش در “فاسمین” بهتر شود، هم‌چنین بهبود قیمت روی در بازارهای جهانی و زمزمه‌هایی که مبنی بر پایان جنگ تجاری به گوش می‌رسد می‌تواند وضعیت را در آستانه سال جدید بهبود بخشد.

منبع: ساتین

کلیدواژه: اخبار مهم بورس بورس نیوز صادرات سرب و روی کالاهای صادراتی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت saten.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساتین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۳۱۸۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات صادرات و واردات دارو اعلام شد/ واردات ۱۳ درصد کاهش یافت

به گزارش خبرگزاری مهر، برای اولین بار گزارش واردات و صادرات با بررسی ۳۷۳ شرکت تولیدی دارو، مکمل، مواد اولیه و واردکننده دارو از سوی گمرک ایران منتشر شد.

بر این اساس، میزان واردات ۳۷۳ شرکت (صنعت دارو) در سال ۱۴۰۲ به میزان ۲.۳ میلیارد دلار بوده که نسبت به سال ۱۴۰۱ کاهش ۱۳.۶ درصدی داشته است. همچنین سهم واردات دارو از کل واردات کشور در سال ۱۴۰۲ حدود ۳.۶ درصد بود.

در سال ۱۴۰۲ از ۳۷۳ شرکت مورد بررسی. ۹۸ شرکت صادرات داشته‌اند که میزان صادرات صنعت دارو در سال ۱۴۰۲ به میزان ۱۷۰ میلیون دلار بود که ۱۱ درصد کاهش را نشان می‌دهد.

۵ شرکت اول واردکننده در سال ۱۴۰۲ شامل بهستان دارو، کوبل دارو، اکتوور کو، نووونور دیسک پارس، روژین پلاسما بوده‌اند که ۲۵ درصد از ارزش کل واردات در سال ۱۴۰۲ توسط این ۵ کشور انجام شد.

۵ شرکت اول صادرکننده در سال ۱۴۰۲ شامل درمان آرا، آریوژن فارمد، صنایع شیمیایی کیمیاگران امروز، بهستان پلاسما و تحقیقاتی سیناژن بوده است، که ۵۰ درصد از صادرات را دارا بودند.

۳۷۳ شرکت مورد بررسی در زمینه واردات و صادرات از میان ۲۳۱ سندیکای تولیدکنندگان داروهای انسانی، ۳۱۹ سندیکای تولیدکنندگان داروهای مکمل، ۶۶ سندیکای تولیدکنندگان مواد اولیه و ۵۶ اتحادیه واردکنندگان بوده است.

کد خبر 6100495 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • جزییات صادرات و واردات دارو اعلام شد/ واردات ۱۳ درصد کاهش یافت
  • اوضاع وخیم ذخایر آبی در ۱۱ استان کشور؛ آب پنج سد تهران کاهش ۵ درصدی دارد
  • اوضاع وخیم ذخایر آبی در ۱۱ استان کشور/ آب پنج سد تهران کاهش ۵ درصدی دارد
  • اوضاع آب کدام استان‌ها خوب نیست؟ 
  • ۱۰ استان کشور از تنش آبی خارج شد
  • طرح‌های مهم تأمین و انتقال آب به تهران در پیچ و خم اعتبارات
  • بارسلونا فقط به یک بازیکن در خط حمله‌ خود اعتماد دارد
  • تأثیر مدیریت دانش بر عملکرد نوآوری در سازمان‌ها
  • وضعیت بودجه و عملکرد دستگاه‌های سیاست‌گذار در حوزه زنان و خانواده
  • نمایشگاه کتاب به مثابه پارک برای گشت‌وگذار نیست!