Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-08@12:30:53 GMT

صادرات شمش روی به ۱۲ کشور

تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۲۳۲۹۴۶

مدیرعامل یک شرکت معدنی از صادرات شمش روی به بیش از ۱۲ کشور از جمله ترکیه، امارات، کره، ایتالیا، چین، هند و افغانستان خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امیر رحیمی در نشستی خبری در خصوص نوسانات نرخ ارز و تاثیر آن بر روند تولید تاکید کرد: بودجه سال ۹۷ کالسیمین براساس نرخ ارز ۴۲۰۰ تومان و LME  ۲۹۰۰ دلار بسته شده و سود پیش‌بینی شده برای امسال قطعا محقق خواهد شد و مشکلی در این خصوص وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص میزان تولید شرکت کالسیمین گفت: این شرکت سال قبل ۳۷ هزار تن شمش روی تولید کرد و برنامه ما صادرات ۶۵ تا ۷۰ درصدی محصول تولیدی‌ است. بیشترین تولید روزانه شمش روی کالسیمین در سال ۹۰ معادل ۱۰۴.۵ تن بود که توانستیم در ۳۰ فروردین امسال این رکورد را شکسته و به ۱۰۹ تن برسانیم.

رحیمی با تاکید بر اینکه فروش شرکت کالسیمین در سال قبل ۵۹۲۱ تن معادل ۲۰ درصد بیشتر از سال ۹۵ بود، گفت: نرخ فروش شمش روی هم در سال قبل ۳ میلیون و ۳۱۵ هزار تومان بود که حدود ۳۷ درصد نسبت به سال ۹۵ افزایش نشان داد‌. از نظر مبلغ کل فروش شمش روی هم رشد ۶۶ درصدی را در سال قبل تجربه کردیم.

به گفته وی از کل فروش کالسیمین در سال قبل ۳۵۰۱ تن مربوط به فروش داخلی و ۲۴۲۰ تن مربوط به فروش صادراتی بود‌.

مدیرعامل شرکت کالسیمین همچنین گفت: برای نخستین بار یکی از خطوط در کالسیمین به صورت SO طراحی شده که بر مبنای خاک‌های معدنی اکسیده و سولفوره انگوران این خط را بنا نهادیم. اجرای این پروژه ۸ ماه طول می‌کشد و امسال هم به بهره‌برداری می‌رسد. به این ترتیب یک خط اکسیدی و یک خط اکسیدی و سولفوری خواهد شد.

وی افزود: یکی از اهداف ما تولید محصولات جانبی در کالسیمین از جمله نیکل و کبالت است که به صورت پایلوت انجام شده و باید یکسری استانداردها را رعایت کنیم.

رحیمی خاطرنشان کرد: اصل وجود شرکت کالسیمین به خاطر معدن انگوران بوده و در این راستا طبق توافق سه‌جانبه بین شرکت تهیه و تولید مواد معدنی، بانک تجارت و کالسیمین توانستیم ۷۰ هزار تن خاک کم‌عیار از معدن انگوران خریداری کنیم که طی سه روز آینده این خاک وارد کار خانه می‌شود.

وی ادامه داد: خاک‌های فلوردار از کشور ترکیه رسیده تا بتوانیم با استفاده از آنها تولید کنسانتره را در کارخانه زنجان انجام دهیم.

وی در ادامه با بیان اینکه پروژه BZS تا پایان اسفند ۹۶ به تولید ۵۰ تن فلز محتوی رسید، گفت: پروژه BZS زنجان را با ظرفیت تولید ۵ تن در روز تا آخر امسال راه‌اندازی می‌کنیم.

رحیمی در خصوص مسائل زیست محیطی خاطرنشان کرد: رعایت مسائل محیط زیستی اولویت کالسیمین است و در همین راستا هم پروژه‌های متعددی در این خصوص اجرا شده یا در دست اجرا هستند.

وی در پایان گفت: تصمیم گرفتیم در سال ۹۷ معدن آساجیک ترکیه را فعال کنیم که بهره‌برداری از این معدن به زودی آغاز می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۳۲۹۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتایج مشارکت مردم در اقتصاد دانش‌بنیان چیست؟

حسین‌محمد صالحی‌دارانی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره تاثیر توجه به اقتصاد دانش‌بنیان در تحقق شعار سال گفت:مردمی‌سازی اقتصاد و خروج دولت از وضعیت بنگاه‌داری و تبدیل‌شدن به بخش رگولاتور اقتصاد کشور، مهم‌ترین مزیت تحقق مشارکت مردم در جهش تولید است.

راه مردمی‌سازی اقتصاد از مسیر شرکت‌های دانش‌بنیان می‌گذرد

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: همواره بر این مسئله تاکید شده که اقتصاد دانش‌بنیان یک اقتصاد مردمی است و راه مردمی‌سازی اقتصاد از مسیر شرکت‌های دانش‌بنیان می‌گذرد.

جهش تولید با دانش‌بنیان‌شدن در اقتصاد کشور و حرکت به سمت دانش‌بنیان‌شدن صنایع بزرگ

این نماینده مجلس در ادامه بیان کرد: تحقق مشارکت مردم در تولید نیازمند توجه به اقتصاد دانش‌بنیان است. باید زمینه برای رشد شرکت‌های دانش‌بنیان را در کشور فراهم کنیم، زیرا مسیر اصلی تحقق مشارکت مردم در جهش تولید، دو مسیر افزایش سهم اقتصاد دانش‌بنیان در اقتصاد کشور و حرکت به سمت دانش‌بنیان‌شدن صنایع بزرگ کشور و اقتصاد ملی است.

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها افزود: شرکت‌های دانش‌بنیان متشکل از نخبگانی هستند که اقدام به تولید دانش و فناوری متناسب با دانش و تکنولوژی روز دنیا می‌کنند و به این وسیله ما را از وابستگی به کشور‌های خارجی و واردات تجهیزات راهبردی بی‌نیاز می‌کنند و به این وسیله می‌توان از خروج ارز هم از کشور جلوگیری کرد.

صالحی‌دارانی ادامه داد: در شعار سال‌های گذشته هم رشد تولید و توجه به شرکت‌های دانش‌بنیان مورد تاکید رهبری بود و بر همین اساس هم برای رونق بهتر شرکت‌های دانش‌بنیان مجلس قانون جهش تولید دانش‌بنیان را مصوب کرد.

ادامه مشکلات در مسیر اعطای مجوز‌ها

وی در ادامه بیان کرد: از سوی دیگر ما همچنان در روند اعطای مجوز‌ها با مشکل رو‌به‌رو بوده و بروکراسی اداری گسترده در کشور ما خیلی آزاردهنده است، باید این مسیر صعب‌العبور موجود بر سر راه شرکت‌های دانش‌بنیان را تسهیل کرد.

این نماینده مجلس یازدهم توضیح داد: دستگاه‌ها باید این روند پیچیده را برای تسهیل در مسیر شرکت‌های دانش‌بنیان روان کنند تا این شرکت‌ها بتوانند رشد کنند و موانع زیاد در مسیر فعالیت آنها از بین برود.

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها توضیح داد: وقتی فرد یا افرادی بخواهند فعالیتی را آغاز کنند باید حداقل از ۱۴ ارگان یا دستگاه‌ها مجوز بگیرد. در این مسیر ممکن است برخی از نهاد‌ها یا دستگاه‌ها با اعطای مجوز آنها مخالفت کنند و هر تصمیمی گرفته شود تا تولید رونق بگیرد با این رویه یه بن بست می‌خورد.

این نماینده مجلس یازدهم گفت: لازم است که در این مسیر بسیار بیشتر از قبل و با ورود بیشتر صنایع، نهضت تولید بار اول با جدیت بیشتر و حمایت بیشتر تداوم یابد تا شاهد نسل چهارم معاونت علمی با محوریت افزایش سهم اقتصاد دانش بنیان در اقتصاد کشور و حرکت به سمت دانش‌بنیان‌شدن صنایع بزرگ کشور و اقتصاد ملی در سال جهش تولید با مشارکت مردم باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نتایج مشارکت مردم در اقتصاد دانش‌بنیان چیست؟
  • راهبرد وزارت صمت توسعه صنعت با رویکرد صادرات محور است
  • رفع تعهد ارزی مانع صادرات صنایع کنسرو
  • فروش پانصد و ۳۰ هزار میلیارد تومانی دانش بنیان‌ها/صادرات فناوری ۳ برابر شد
  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • ۴۰ درصد شرکت‌های خلاق مرتبط به کودک و نوجوان است
  • برنامه های و اهداف شرکت گلتاش در سال ۱۴۰۳
  • تولید سلنیوم آلی و رقیق‌کننده اسپرم با مصرف دامی در کشور
  • صادرات نفت ونزوئلا کاهش یافت
  • فولاد مبارکه بزرگترین صادرکننده غیرنفتی در سال ۱۴۰۲